facebook instagram telegram telegram
یادگار کاغذی
ImageNews.aspx.jpg
یادگار کاغذی
کیهان بچه‌ها برای خیلی از بزرگترها یادگار دوران خوب کودکی است. این نشریه قدیمی سالهاست که برای بچه‌ها منتشر می‌شود. حالا کانون پرورش فکری نمایشگاهی از نشریات کیهان بچه‌ها از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۹۰ در کتابخانه مرجع کانون برپا کرده. این نمایشگاه تا پایان بهمن ماه از ساعت ۸ صبح تا ۴ عصر برای بازدید عموم دایر است.


درخت نوروز
در اسفندماه هم روز درختکاری را داریم و هم خودمان را برای رسیدن نوروز آماده می‌کنیم. دبیرخانه هنر در روستا به همین مناسبت و بخاطر حمایت از درخت و طبیعت فراخوان آثار تجسمی با موضوع درخت و نوروز داده. علاقه‌مندان از ۱۵ اسفند تا شروع سال نو فرصت دارند که اثرشان را به این دبیرخانه بفرستند. توضیحات بیشتر را از اینجا بخوانید.


5284_634635125914066244_l.jpg
از نگاه بازیگر
لاله اسکندری را اغلب به عنوان بازیگر می‌شناسند اما حالا نمایشگاهی از عکسهای او و برادرش سیامک اسکندری با نام بازتاب برپا شده. عکسهای این مجموعه در مورد معماری و طبیعت شهری هستند و از ۱۴ تا ۲۴ بهمن عصرها در گالری ساربان واقع در خیابان شهید صابونچی(مهناز)، کوچه مهماندوست، شماره۸ به نمایش گذاشته شدند.


خانواده در قاب تصویر
کسانی که علاقه‌مند به سینمای مستند هستند و طرحی با موضوع خانواده دارند می‌توانند با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی فیلم خود را بسازند. این حمایت مخصوص فیلمهای مستند ۵ دقیقه‌ای است و تا ۲۰ اسفند برای ارائه طرح به خيابان سهروردي شمالي، ميدان شهيد قندي، شماره ۱۵، طبقه سوم بروید.


kh.90.11.5.jpg
در یاد اصفهان
اگر ساکن اصفهان هستید و نوجوانید می‌توانید این روزها به دیدن تئاتر تا آن جا که او به یاد داشت بروید. این نمایش کاری از گروه تئاتر آنو است که تا ۱۸ بهمن در سالن فرشچیان اصفهان اجرا می‌شود.


در شهر چه خبر؟
کسانی که مسیر عبور و مرورشان در نزدیکی فرهنگسرای فردوس است می‌توانند از پایگاه روزنامه‌خوانی این فرهنگسرا استفاده کنند. روزنامه‌های مختلفی در این پایگاه هست که از ساعت ۸صبح تا ۸ شب می‌توانید به رایگان آنها را بخوانید. فرهنگسرای فردوس در میدان صادقیه‌، بلوار فردوس‌، بعد از چهارراه مخابرات قرار دارد.


klkjflkgjflkhj.jpg
مسافرت مجانی!
این روزها با گران شدن دلار هزینه سفر به خارج از کشور افزایش پیدا کرده. اما این فرصت را دارید که یک سفر مجانی بروید و از معروفترین قبرستان جهان دیدن کنید. سری به اینجا بزنید و وارد پرلاشز بشوید. سری هم به صادق هدایت بزنید.



گردش با عطار
عطار از جمله شاعرانی است که حکایت‌های جذابی در آثار خودش دارد. حالا از سلسله درس گفتارهایی درباره عطار در شهر کتاب اینبار حکایت شیخ صنعان با نام شاعرانگی یا روایت انتخاب شده. این درس گفتار با حضور مهدی محبتی روز ۱۹ بهمن ساعت ۴:۳۰ در ساختمان فرهنگی شهر کتاب در خیابان احمد قصیر برگزار می‌گردد.


پیشنهاد علی سیدآبادی برای این هفته شما:
علی‌اصغر سیدآبادی روزنامه‌نگار، شاعر، نويسنده و منتقد ادبي است. وي تاکنون بيش از ۲۰ عنوان کتاب در زمینه‌ی ادبیات کودک و نوجوان نوشته است. پيشنهاد اين هفته او ازين قرار است: مدتی است مجموعه کتابی منتشر شده است با نام «یک اسم و چند قصه» توسط دو انتشارات (نشر چکه و شهر قلم). این کتاب‌ها، نوعی بداهه نویسی در ادبیات کودک ایران هستند، برای گروه سنی پایین. یعنی چند نویسنده که همه اسم و رسم دارند، مثل شکوه قاسم نیا، محمدرضا شمس، سوسن طاقدیس، ناصر کشاورز، لاله جعفری، مجید راستی، سپیده خلیلی، مهری ماهوتی، فروزنده خداجو، طاهره خردور، علیرضا متولی، ناصر نادری دور هم جمع شده‌اند. یک کلمه گفته‌اند و هر کدام قصه‌ای خیلی کوتاه درباره‌‌ همان کلمه نوشته‌اند. البته این کلمه اسم یک شی یا حیوان یا.... است. مثلا یک کتاب درباره «درخت» است، یک کتاب درباره «چتر» و یک کتاب درباره «بزغاله» رویکرد نویسنده‌ها به این اسم‌ها فانتزی و تخیلی است و گاهی هم طنزآمیز. اما مهم‌تر از این‌ها، در این کتاب‌ها پیش بینی شده است که بچه‌هایی همکه کتاب را می‌خوانند یا برایشان کتاب را می‌خوانید، بتوانند با نویسنده‌ها شریک شوند و قصه خودشان را درباره آن اسم بنویسند. ناشران این موضوع را به مسابقه بین بچه‌ها گذاشته‌اند و اول هر کتاب مسابقه را توضیح داده‌اند. گفتگوي سايت گل‌آقا با علي سيدآبادي را اينجا بخوانيد.
DSC03041lkjhdklddhfgkjhfkjgh.jpg


تاريخ : جمعه ۱۴ بهمن ۱۳۹۰

Keywords:
About Keyhan Bacheha , Arboriculture , Noruz , Laleh Eskandari , Siamak Eskandari , Isfahan , Attar , Travel , Ali Seyedabadi


ارسال نظر

نظر شما پس از تاييد توسط مديريت سايت، نمايش داده خواهد شد.
لطفا" کد زیر را در قسمت پائین آن وارد نمائید.
نام:
 
پست الكترونيك:
 
وب سايت (لطفاً آدرس به صورت کامل وارد شود. بعنوان مثال: http://www.golagha.ir):
 
نظر:  

 


©با معرفت‌ها ذکر مأخذ می‌کنند!
powered by: